Hundested Infoside.

© Webmaster Richardt Rolsted
www.Hundested.info og www.Visithundested.dk

Poul Erik Beck

Nørregade 28. Tlf.: 4798 2818 Mobil.: 6155 8457

Mange tilflyttere vælger Hundested, for som de siger:
”Her er vand på 3 sider og gode venner på den 4”.
Vandet og lyset i Hundested tiltrækker mange kunstneriske sjæle,

som i en skøn blanding med fiskere, tjærede garn og nypolerede lystbåde giver en særlig stemning på havnen og i hele byen.

EDC er beliggende centralt i Nørregade, hvor vi dagligt får besøg af nye og tidligere kunder, der kigger ind til en kop kaffe og en snak om de seneste handler i området. Vi handler kun ejendomme i Hundested og har et stort lokalkendskab som kommer både købere og sælgere til gode, når der skal prisfastsættes ejendomme eller når køberne skal høre om områdets fortræffeligheder, skolerne og bustiderne.

EDC Hundested er specialister i salg af villaer og helårsgrunde i Hundested og vi har stor succes med at formidle fritidshuse i Kikhavn, Nødebohuse, Hald Strand og Sølager/ St. Karlsminde.

Det gennemsyrer holdingen i vores butik, at kunden altid skal have den bedste oplevelse og service og vi gør vores yderste for, at alle henvendelser til EDC Hundested bliver en positiv oplevelse, som man vil fortælle videre til venner og familie. Vi ved, at tilfredse kunder kommer igen, og det lever vi af.

Hjemmeside